Котел твердопаливний Heiztechnik Hit Pellet Duo 30 кВт пальник Plus

Котел твердопаливний Heiztechnik Hit Pellet Duo 30 кВт пальник Plus

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел твердопаливний Heiztechnik Hit Pellet Duo 30 кВт пальник Plus

231958,10 грн
Наявність: В наявності
SKU
00001655
Вас також може зацікавити

Котел твердопаливний Heiztechnik Hit Pellet Duo 30 кВт

Hit Pellet Duo - автоматичний котел, конструкція якого заснована на базі горизонтального теплообмінника Heiztechnik. Теплообмінник характеризується високою ефективністю теплообміну. Безпосередньо над пальником розміщені чавунні колосники, які дозволяють аварійно спалювати брикет чи дрова. Котел оснащений факельним пальником з внутрішнім шнеком подачі палива. Котел оснащений пальником з автоматичним системою очистки. Цей пальник має тен і фотоелемент для контролю полум'я. Автоматика, окрім керування пальником, дає можливість управління системою опалення в погодньому режимі з допомогою змішувального клапана. Додаючи додаткові модулі, ми можемо керувати додатковими елементами опалювальної системи. Дистанційне керування з кімнатним термостатом дозволяє комфортне обслуговування системи, забезпечуючи комфортну температуру в опалювальному приміщенні.

Автоматика, в залежності від температури, керує роботою пальника в модульованому режимі. Модуляція зводить до мінімуму кількість споживаного палива, а котел працює з максимальною ефективністю. Автоматика може бути оснащена великим кольоровим дисплеєм та інтернет-модулем. Котел має можливість підключення пальника спереду котла або під бункером (праворуч або ліворуч). Котел може бути оснащений збільшеним паливним збірником, системою автоматичного золовидалення, а також додатковою системою подачі палива, яка подає паливо з силосу або великого бункера.