Котел твердопаливний Heiztechnik Q Plus DR 40 кВт

Котел твердопаливний Heiztechnik Q Plus DR 40 кВт

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел твердопаливний Heiztechnik Q Plus DR 40 кВт

Наявність: В наявності
SKU
00001850
Вас також може зацікавити

Твердопаливний котел Heiztechnik Q Plus DR 40 кВт - це трьохтяговий котел нижнього горіння з автоматикою та вентилятором. Призначений він для спалювання дерева та брикетів.

Корпус котла виготовлений  зі сталі. В основі конструкції цього агрегату -  високопродуктивний трубчастий теплообмінник.

Відсік топки - об'ємний, тому можна легко завантажувати значну кількість деревини довжиною до 50 см. А нижнє спалювання дозволить працювати котлу зі стабільною потужністю, незалежно від того, скільки та як часто завантажуватимуть в нього паливо.

Система вторинного повітря покращує якість горіння і зумовлює цілковите спалювання дров’яних газів. На якість горіння та зменшення використання палива впливає модульована система наповітрення вентилятора.

Над відсіком топки - розширена обігрівальна колона з великою поверхнею теплообміну.  Вона  зменшує тенденції конденсації.

Сучасна автоматика HT-tronic®201 модульованим способом керує роботою вентилятора, приводом і насосом змішувального клапана з можливістю роботи в погодозалежному режимі,обслуговує систему гарячого водопостачання, контролює температуру буфера, співпрацює з кімнатним термостатомРегулятор дозволяє підключити додаткові модулі розширення змішувальних клапанів та Internet-модуль. Котел також пристосований до роботи з механічним регулятором тяги.

Опційно, обладнання може бути виконане з вертикальним димоходом, так і з вбудованим охолоджуючим контуром. Котел призначений для роботи у відкритій та закритій системах опалення, так і з вбудованим охолоджуючим контуром.

Гарантія від виробника - 50 місяців.

Технічна характеристика твердопаливного котла Heiztechnik Q Plus DR 40 кВт

Номінальна потужність - 40 кВт

Діапазон потужності - від 12 до 40 кВт

Опалювальна площа - 120 - 400 м2

Мінімальна тяга димоходу - 23 Па

Об'єм водяний  - 125 л

Під'єднання (різьба) - 1 1/2"

Діаметр димоходу - 200 мм

Вага котла  - 598 кг

Ширина котла - 70 см

Глибина корпусу - 112 см

Висота корпусу - 139 см

Висота до осі подачі - 133 см

Висота осі димоходу -  110 см

Висота до осі повернення - 36,5  см

Ширина топки - 50 см

Висота топки - 64 см

Глибина топки - 49 см

Висота отвору завантаження - 26 см