Редуктор тиску  3/4  (RD02)  RAFTEC

Редуктор тиску 3/4 (RD02) RAFTEC

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Редуктор тиску 3/4 (RD02) RAFTEC

1930,22 грн
Наявність: В наявності
SKU
00019892

Редуктор тиску  3/4  (RD02)  RAFTEC

Редуктор тиску призначений для підтримки постійного настроєного тиску режимі незалежно від стрибків тиску на вході в редуктор. Редуктор застосовується в мережах холодного, гарячого, побутового та промислового водопостачання, а також інших рідин і газів, не агресивних до матеріалу редуктора. Варіативне виконання редуктора з манометром дозволяє візуально зчитувати показання тиску середовища, що транспортується після приладу. Вбудований фільтр механічного очищення захищає деталі від швидкого зносу.

Опис

Налаштування редуктора

  1. Всі редуктори мають заводське налаштування на вихідний тиск 3,0 бара.
  2. Налаштування редуктора може проводитися без його демонтажу. 3. Перед налаштуванням редуктора, встановленого в системі, рекомендується відкрити максимально можливу кількість водорозбірних арматур для видалення повітря з трубопроводу.
  3. Налаштування проводиться поворотом ручки. Обертання за годинниковою стрілкою збільшує значення налаштованого тиску. Обертання проти годинникової стрілки зменшує тиск. Значення встановленого тиску відображатися на бічній шкалі. Градуювання надається тільки в якості інформації, для перевірки використовуйте манометр (манометр у комплект не входить).
  4. Налаштування редуктора проводиться при витраті, близькому до нульового, але не нульовому. Це означає, що всі водорозбірні крани системи повинні бути закриті, а на одному з приладів залишити мінімально можливу струменеву витрату (витрата, при якому виходить з виливу струмінь не поділяється на окремі краплі).

 

Технічні характеристики

Матеріал корпусу:     Латунь CW617N

Робочий тиск, pn:      від 1 до 5,5 бар

Температура робочого середовища, ° C:    від 5 до 80

Різьба приєднувальних патрубків:     3/4"