У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Stelrad

Сортувати у порядку збільшення
Відобразити як Таблиця Список

22 товара

Сторінка
на сторінці
Сортувати у порядку збільшення
Відобразити як Таблиця Список

22 товара

Сторінка
на сторінці
Stelrad

На українському ринку радіатори "Stelrad" з'явилися у 1998 році. Відтоді продукція нідерландського виробника монтується і в житлових будинках,  і в комунальних та адміністративних будівлях нашої країни.

Якість та надійність радіаторів забезпечують сучасні методи виробництва та контроль згідно з ІSO 9001. При їх розробці  виробник   акцентував увагу ще й на естетиці  (зовнішньому вигляді) батарей. Тому ця продукція вдало впишеться у будь-який інтер'єр.

Радіатори "Stelrad" бувають різних типів та розмірів. Вони працюють  з усіма системами опалення. Зокрема, з сталі, міді, металопластиковими трубами трубами ПВХ та іншими. До того ж, вони дозволяють працювати як з традиційними, так і з альтернативними джерелами теплопостачання.

Виробник подбав про захист батарей. Радіатори проходять  обробку зовнішньої поверхні обезжиренням, фосфатуванням, пасивацією, промивкою та грунтуванням. Опісля радіатор покривають шаром спеціального порошку. Далі - гаряча сушка. І на завершальному етапі - нанесення порошкої фарби електростатичним напиленням. Таким чином, радіатори  Stelrad матимуть досконалий вигляд протягом довгих років експлуатації, а догляд за ними  буде безпроблемним і потребуватиме мінімум часу.

На радіатори "Stelrad" виробник надає 10-и річну гарантію.

В інтернет-магазині "Формула тепла" представлений широкий вибір сталевих радіаторів компанії "Stelrad". До того ж, наша компанія зможе доставити покупцю сталеві радіатори "Stelrad", як в межах міста Чернівці та  Чернівецької області, так і в інші регіони України (Київська область, місто КиївЛьвівська область, місто ЛьвівТернопільська область та місто ТернопільХарків та Харківська область, місто Полтава та Полтавська область, місто Дніпро та Дніпропетровська область).