Котел пелетний Heiztechnik ONE 8 кВт

Котел пелетний Heiztechnik ONE 8 кВт

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел пелетний Heiztechnik ONE 8 кВт

273224,00 грн
Наявність: В наявності
SKU
00017952
Вас також може зацікавити

Твердопаливний котел Heiztechnik One 8 кВт

Котел ONE належить до останньої розробки пелетних котлів компанії HEIZTECHNIK. Він характеризується компактною, сучасною естетичною конструкцією, що забезпечує компактні розміри. ONE 8 кВт належить до найменших сертифікованих котлів.

Конструкція котла виконана на базі вертикального теплообмінника з системою ручного механічного чищення теплообмінника. Спалювання здійснюється в самоочисному автоматичному пальнику, який оснащений теном, фотоелементом і термоелементом. Котел оснащений витяжним вентилятором, який стабілізує роботу котла і покращує тягу в димарі.

Управління котлом і опалювальною системою здійснюється через сенсорний 5" дисплей, виконаний за ємнісною технологією. Погодний контролер HT-tronic 900 Touch управляє роботою змішувального клапана, ГВП і насосів. Автоматику можна розширити, підключивши додаткові модулі змішувального клапана. Контролер працює з панеллю дистанційного керування, кімнатними термостатами та інтернет-модулем. Має режим саморегулюванням HT-Logic II яке автоматично підбирає параметри роботи і модулює потужність пальника в залежності від температури котла.

В котел вбудований гідравлічний блок, який складається з: насоса ГВП, насоса змішувального клапана, змішувального клапана з сервоприводом, розширювальним баком та запобіжним клапаном.

Котел керує насосом захисту повернення, адаптований до монтажу в закритій системі, згідно з чинним законодавством.