Котел пелетний Heiztechnik ONE 20 кВт

Котел пелетний Heiztechnik ONE 20 кВт

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел пелетний Heiztechnik ONE 20 кВт

311337,60 грн
Наявність: В наявності
SKU
00017618
Вас також може зацікавити

Твердопаливний котел Heiztechnik One 20 кВт

Котел ONE належить до останньої розробки пелетних котлів компанії HEIZTECHNIK. Він характеризується компактною, сучасною естетичною конструкцією, що забезпечує компактні розміри. ONE 8 кВт належить до найменших сертифікованих котлів.

Конструкція котла виконана на базі вертикального теплообмінника з системою ручного механічного чищення теплообмінника. Спалювання здійснюється в самоочисному автоматичному пальнику, який оснащений теном, фотоелементом і термоелементом. Котел оснащений витяжним вентилятором, який стабілізує роботу котла і покращує тягу в димарі.

Управління котлом і опалювальною системою здійснюється через сенсорний 5" дисплей, виконаний за ємнісною технологією. Погодний контролер HT-tronic 900 Touch управляє роботою змішувального клапана, ГВП і насосів. Автоматику можна розширити, підключивши додаткові модулі змішувального клапана. Контролер працює з панеллю дистанційного керування, кімнатними термостатами та інтернет-модулем. Має режим саморегулюванням HT-Logic II яке автоматично підбирає параметри роботи і модулює потужність пальника в залежності від температури котла.

В котел вбудований гідравлічний блок, який складається з: насоса ГВП, насоса змішувального клапана, змішувального клапана з сервоприводом, розширювальним баком та запобіжним клапаном.

Котел керує насосом захисту повернення, адаптований до монтажу в закритій системі, згідно з чинним законодавством.