Мої вітання! Я, Олексій Зайчковський, директор компанії «Формула тепла» і у цьому матеріалі хочу вас розповісти про партнера нашої фірми - клубне котеджне містечко «ГРІН-КЛАБ Мальованка».

Забудовник вирішив опалювати цей котедж за допомогою електроенергії. Ми запропонували йому використати електричну теплу підлогу торгової марки «ProfiTherm» для обігріву «теплої підлоги», підвіконня та «теплих стін».

Крок укладання електричного кабелю – 15 сантиметрів, під вікнами – 12 сантиметрів.  Згодом майстри заллють бетонну стяжку.

На фото: Роман Крижановський та Олексій Зайчковський

 

- Романе (Роман Крижановський, майстер компанії «Формула тепла»- ред..), підкажіть будь ласка, що забудовник хотів цим сказати, що замовив вам теплу стіну?

- Ми вирішили зробити ноу-хау, щоб не встановлювати традиційну сушку для рушників. Вирішили зробити «теплу стіну». Після завершення робіт буде стояти гачки чи планка і будуть висіти рушники і халати після купання.

- Якщо це ноу-хау зарекомендує себе добре, на наступних об’єктах забудовник буде його використовувати?

- Так, якщо «тепла стіна» зарекомендує себе добре, ми її будемо використовувати і на інших об’єктах.

Хочу зазначити, у кожному приміщенні є кімнатний термостат. Він регулює температуру «теплої підлоги». Що у свою чергу дозволяє раціонально використовувати електроенергію.

Компанія «Формула тепла» допоможе вам у проєктуванні та забезпечить  необхідним обладнанням. А ще запропонує послуги наших фахівців, які все обладнання змонтують. Наші контакти:   (099) 711 2928    (068) 461 1001