Компанія "Формула тепла", яка є офіційним представником "Heiztechnik" на території України, вважає своїм обов'язком, повідомити про те, що на ринку України, є продукція торгової марки "Heiztechnik", яка:

- Не є офіційною, тобто "сіра" продукція - контрафакт;

- Ввозиться нелегально в обхід законодавства;

- Не підлягає жодній гарантії, яку регламентує виробник;

- Не працює коректно, так як продукція призначена для ринків інших країн;

- На програмному рівні піддається втручанню непрофесіоналів, які "кустарним" методом намагаються їх адаптувати до нашого ринку.

Попереджаємо, що купуючи контрафактну продукцію торгової марки Heiztechnik, ви не отримуєте:

- Інструкцію котла, інструкцію автоматики, інструкцію пальника українською мовою та сервісну книжки;

- Українізовану автоматику;

- Якісну роботу пристрою і справжнє задоволення від щоденного використання;

- Гарантійне обслуговування 50/60 місяців, яке регламентує завод-виробник;

- У разі виявлення браку протягом гарантійного терміну, Ви не зможете повернути або обміняти придбаний товар торгової марки "Heiztechnik", хоча все це гарантується при купівлі офіційного пристрою фірми "Heiztechnik"!

Ми хочемо, щоб Ви не відчували себе обдуреними і рекомендуємо купувати продукцію торгової марки "Heiztechnik" у нас, так як ми є офіційним предтавником компанії Heiztechnik на території України.

Купуючи продукцію торгової марки "Heiztechnik" у нас, можете бути впевненими, що купуєте справжній товар, відповідної якості, тому що всі моделі торгової марки "Heiztechnik" сертифіковані, а також забезпечені офіційною гарантією 50/60 місяців від заводу виробника.