Сепаратор жиру (Жировловлювач) Bio Tech Gm-05 (0,5л/с.300л)

Сепаратор жиру (Жировловлювач) Bio Tech Gm-05 (0,5л/с.300л)

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Сепаратор жиру (Жировловлювач) Bio Tech Gm-05 (0,5л/с.300л)

21082,50 грн
Наявність: В наявності
SKU
00021655

Сепаратор жиру (жировловлювач) Bio Tech Gm-05 (0,5л/с.300л)

Це серія прямокутних сепараторів жиру для цеху (приміщення).

Жировловлювачі «Bio Tech»

Виконані з поліетилену, ці сепаратори жиру призначені для відділення жирових субстанцій і крохмалів, жирів рослинного та тваринного походження з кухонь, фабрик та ін., з ціллю запобігання засміченню каналізаційної мережі від жирових відкладень, а також інших твердих тіл, що містяться в технологічних стоках, таких як пісок, камінчики, мінеральні та органічні осади.

Умовою ефективного очищення стоків, що містять подібного роду забруднення, є застосування комплекту, що складається з попереднього відстійника і сепаратора.

У першій фазі процесу очищення стоки потрапляють в попередній відстійник, де відбувається уповільнення швидкості потоку і, в результаті седиментації, тверді частинки відділяються від рідини. Наступна фаза очищення – це процес флотації частинок жирових субстанцій і скупчення їх на поверхні води. Такий двофазний процес очищення за умови правильно проведених попередніх замірів та правильного обслуговування, згідно з інструкціями виробника, гарантує ефективність видалення на рівні 95%.

Характеристика:

висота: 570 мм

ширина: 660 мм

довжина: 1000 мм

робочий об’єм: 300 літрів

продуктивність: 0,5 л/с