Модуль управління котлом або насосом, бездротовий Salus  RX10RF

Модуль управління котлом або насосом, бездротовий Salus RX10RF

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Модуль управління котлом або насосом, бездротовий Salus RX10RF

3723,80 грн
Наявність: В наявності
SKU
615171354

Модуль управління Salus  (RX10RF)

Модуль управління RX10RF є виконавчим модулем системи SALUS Smart Home і активується на основі сигналу опалення, що надходить від регуляторів з однієї мережі. Він може замінити дротове з’єднання між центром комутації KL08RF і котлом. У системі з термоголовкою TRV це додатковий елемент, який активує джерело тепла. Для того,щоб RX10RF працював з бездротовими регуляторами серії SALUS Smart Home, він повинен використовуватися разом з координатором CO10RF (в режим Офлайн) або Інтернет-шлюзом UGE600 (в режимі Онлайн) і програмою SALUS Smart Home.

Модуль може працювати як приймач:

- групи регуляторів (режим RX1) - реагує на команду опалення будь-якого регулятора в мережі ZigBee (керування джерелом тепла)

- один регулятор (режим RX2) - реагує на команду опалення тільки від одного регулятора в мережі ZigBee (управління однією зоною або часове управління ГВП в поєднанні з регуляторами VS.RF/VS20..RF)

Технічні дані

Живлення:         230В AC 50Гц

Макс. навантаження:         16 (5) A

Вихідний сигнал: реле NO/COM

Зв’язок:     Бездротовий, ZigBee 2,4ГГц

Розміри [мм]:     145 x 100 x 35