Котел твердопаливний DREWMET BIOTEC 47 kw

Котел твердопаливний DREWMET BIOTEC 47 kw

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел твердопаливний DREWMET BIOTEC 47 kw

304273,80 грн
Наявність: В наявності
SKU
00001568

Котел твердопаливний DREWMET BIOTEC 47 kw – це екологічно безпечний котел з сучасною системою регулювання (з допомогою технологічно удосконаленого контролера), що пристосований для спалювання гранул (пелет).

Багатофункціональний регулятор котла дозволяє повністю контролювати ступінь дозування палива (гранул) і параметрів процесу спалювання палива. Завдяки цьому відбувається повне спалювання біомаси.  Автоматичний розпал палива, погашення топки і система підтримки вогню після досягнення бажаної температури – забезпечує можливість постійної роботи котла і спільної роботи з водяним резервуаром у літній період. Котел також оснащений традиційною камерою згорання, завдяки їй можна спалювати традиційне тверде паливо. У випадку спалювання палива на конвенційній колосниковій решітці, як і у випадку спалювання гранул на пальнику, забезпечуються оптимальні умови спалювання, що гарантує високу ефективність котла.   Паливо АПД: пелети. Паливо для традиційної камери згорання: суха деревина, кам’яне вугілля.

Виробник надає 4 роки гарантії на герметичність теплообмінника.

При купівлі котла твердопаливного DREWMET BIOTEC 47 kw доставка - БЕЗКОШТОВНА (Західна Україна). Термін очікування котла такої серії, після замовлення - 2-3 тижні.