Котел газовий конденсаційний BAXI Luna Classic 1.24

Котел газовий конденсаційний BAXI Luna Classic 1.24

У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Котел газовий конденсаційний BAXI Luna Classic 1.24

34553,40 грн
Наявність: В наявності
SKU
00019591

Котел газовий конденсаційний (одноконтурнй) BAXI Luna Classic 1.24

LUNA CLASSIC це ідеальне поєднання передової електроніки та надійних компонентів. Чудово підходить для квартири чи невеликого будинку. З компактними розмірами (700x395x285 мм), котел можна встановити у вузьких приміщеннях, таких як кухонні шафи або пральні.

Велика увага приділена вимогам кінцевих користувачів. Налаштування та оптимізація системи досягнуто без шкоди для простоти використання. 

Чудове співвідношення ціна-якість із різноманітними параметрами управління від найпростіших до найскладніших.

Серцем LUNA CLASSIC є його нова електронна платформа: ця революційна система замінює собою характерні особливості моделей Luna, що історично склалися та піднімає планку на новий рівень.

Одноконтурні і двохконтурні моделі від 20 до 28 кВт

Особливості та переваги:

КОМПАКТНІ РОЗМІРИ (700x395x285 мм) полегшують установку в обмеженому просторі

СИСТЕМА МОДУЛЯЦІЇ адаптує теплову потужність котла до вимог будівлі, тим самим оптимізуючи рівень комфорту. Циклічне використання котла зведено до мінімуму, з подальшим зменшенням навантаження на компоненти, нижчим рівнем шуму, підвищеною надійністю та спрощеним обслуговуванням

НОВИЙ ТЕПЛООБМІННИК З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ з великим каналом для циркуляції води забезпечує більшу теплову сезонну ефективність. Таким чином, котел набагато надійніший і простіший в обслуговуванні

НОВА ГІДРАВЛІЧНА ГРУПА зменшує споживання електроенергії та максимізує витрату ГВП

ОПТИМАЛЬНА ЗВУКОІЗОЛЯЦІЯ для тихої роботи