Газова колонка SABIO JSD20-AG212 – це димохідна газова колонка продуктивністю 10 літрів за хвилину та потужністю – 20 кВт. Цей газовий проточний водонагрівач простий у керуванні. Він має автоматичний розпал та електронний дисплей. А ще – компактні розміри. Електроживлення - 2 батареї типу D.

Переваги газового проточного водонагрівача Sabio:

- Мідний теплообмінник вагою 2,5 кг;

- Атмосферний газовий пальник з нержавіючої сталі;

Енергонезалежність. При відкриванні крана гарячої води колонка запалюється автоматично;

- Наявність перемикача «зима / літо», який забезпечує плавне регулювання гарячої води в теплу пору року, і дозволяє економити газ до 40%.

Захист водонагрівача від перегріву. На виході з теплообмінника встановлено запобіжний термостат, який спрацьовує при перевищенні температури води більш ніж 85 °C. В цьому випадку перекривається газовий клапан і робота газового водонагрівача зупиняється;

Контроль викиду продуктів згоряння. У димохідної коробці встановлено датчик температури димових газів. Він спрацьовує і зупиняє роботу газового водонагрівача в разі, якщо щось перешкоджає нормальному викиду продуктів згоряння і температурі димових газів.

- Контроль за наявністю полум'я в газовій камері, за допомогою електрода іонізації. При зникненні полум'я водонагрівач припиняє свою роботу.

- Колонка може працювати при низькому тиску води в системі. Мінімально допустимий тиск - 0,25 бар, максимально допустимий - 6 бар.

Щоб переглянути увесь перелік газових проточних водонагрівачів Sabio, що представлені у нашому інтернет-магазині  натисність ТУТ.