Мої вітання! Я Олексій Зайчковський, директор компанії «Формула тепла», і нині я хочу розповісти Вам про рушникосушки. Зазначу, що прилади для сушіння рушників виготовляють здебільшого з нержавіючих та сталевих труб, які відповідно тонують (хромують) чи вкривають емаллю різних кольорів та відтінків.
 
АСОРТИМЕНТ РУШНИКОСУШОК В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ "ФОРМУЛА ТЕПЛА" - НАТИСНІТЬ ТУТ
 
Рушникосушки поділяються на три групи: водяні, електричні і комбіновані.
 
Водяні - підключаються до системи опалення, або до системи гарячого водопостачання, що забезпечує роботу цього приладу протягом року.
 
Електричні – використовуються автономно і не залежать від системи опалення чи гарячого водопостачання. Всередині цього приладу вмонтований тен, який і нагріває обладнання. Для цієї групи рушникосушок необхідна електрична розетка.
 
Комбіновані – це водяні рушникосушки, з підключенням до системи опалення, або до системи гарячого водопостачання та з додатково встановленим всередині нагрівальним електричним теном. Відповідні тени бувають різної потужності (від 100 Вт і вище). Необхідну потужність тену обирають залежно від розміру рушникосушки.
 
За формою це сантехнічне обладнання поділяється на: вертикальні (стандартні) рушникосушки з нижнім підключенням та горизонтальні з боковим підключенням.