16 квітня 2019 р. у Львові відбувся семінар "BAXI EXPO LVIV 2019".  Організатори заходу -  Представництво "Baxi SpA" в Україні та компанія "Hot-Well"Мета семінару – презентація та обговорення новинок компаній, а ще - обмін досвідом між експертами-проектантами та спеціалістами з-за кордону.  Відвідали "BAXI EXPO LVIV 2019" і фахівці компанії "Формула тепла".

Baxi DUO-TEC COMPACT E і LUNA DUO-TEC E - цьогорічні новинки італійської компанії "Baxi SpA". Ці моделі газових котлів прийшли на зміну вже таким відомим моделям, як DUO-TEC COMPACT та  LUNA DUO-TEC. Від своїх попередниць вони відрізняються  сучасним дизайном, модуляцією 1:7 та сумісністю з Baxi Mago (аксесуаром для віддаленого керування котлом).

Котли  LUNA DUO-TEC  Mago та DUO-TEC COMPACT E Mago  вже укомплектовані пультом керування. Власник такої опалювальної техніки, через Wi-Fi, матиме змогу керувати нею з допомогою смартфону, або планшету.

До слова, виробництвом обладнання для опалення та гарячого водопостачання італійська компанія "BAXI S.p.A". займається понад 50 років. Серед асортименту продукції - настінні стандартні і конденсаційні газові опалювальні котли, підлогові газові котли з чавунними теплообмінниками, накопичувальні водонагрівачі, сонячні колектори, теплові насоси.

Свої новинки, моделі газових котлів "NANEO S" та "EVODENS АМС",  на "BAXI EXPO LVIV 2019" презентувала і французька компанія "De Dietrich", яка входить до складу концерну "BDR Themea".

Аби оглянути нові розробки компаній "Baxi SpA" і "De Dietrich" та обмінятися досвідом,  на семінар  завітали офіційні дистриб’ютори цих компаній у західних областях України.

Серед учасників семінару також проводили професійні конкурси. В одному з таких - "Кращий проект опалення приватного будинку" - фахівець "Формули тепла" Віктор Ваврикович посів 1 місце.

Віктора Вавриковича відзначили грамотою та вручили йому подарунок – газовий котел "Baxi Eco 4 S".