В офісі "Формули тепла" сьогодні - семінар. Про електричні котли "Teknix" майстрам-партнерам нашої компанії розповідає інженер ТОВ "Перша українська дистриб'юція"  Роман Матющенко.

 

 

Роман Матющенко зазначає, електричні опалювальні котли "Teknix" виготовляють в Угорщині. Гарантія, при умові проходження щорічного техобслуговування, 3 роки.

Зі слів фахівця, ці котли працюють на електриці з однією фазою до 7,5 кВт, з 3-ма фазами від 7,5 до 18 кВт (залежно від моделі).

В котлах "Teknix" є ротація тенів. Завдяки цьому, впродовж терміну експлуатації опалювальних приладів, тени працюватимуть однаково і продовжать загальний моторесурс електричних котлів.

 

У електрокотлів "Teknix"   - сенсорне управління, а ще вбудований  Wi-Fi модуль.

В котлі вмонтовані два датчики:  додатковий датчик температури приміщення, довжиною 2 метри (з можливістю подовження до 10 метрів) та датчик водонагрівача, довжиною 2 метрів (з можливістю подовження до 10 метрів).

У цих електричних опалювальних котлів оригінальний дизайн.

 

Придбати електричні опалювальні котли  "Teknix" Ви можете і в інтернет-магазині "Формула тепла". Аби переглянути увесь асортимент цих електрокотлів  натисніть ТУТ.