Фахівці компанії "Формула тепла" створили варіанти принципових схем монтажу котелень з газовими котлами.  

Принципова схема монтажу котельні. Варіант №1

Газовий котел забезпечує подачу тепла в систему опалення та нагрів бойлера ГВП. Управління котлом здійснюється кімнатним термостатом по заданій температурі приміщення. Температура подачі в систему опалення обчислюється електронікою котла за показаннями датчика в залежності від зовнішньої температури. Температура в бойлері ГВП контролюється датчиком ГВП.

 

 

Принципова схема монтажу котельні. Варіант №2

Енергоефективний пакет з котлом Luna Duo-tec+

Газовий конденсаційний котел забезпечує подачу тепла в систему опалення і нагрів бойлера ГВП. Управління котлом здійснюється тижневим програматором. Температура подачі в систему опалення обчислюється електронікою котла за показаннями датчика в залежності від зовнішньої температури. Температура в бойлері ГВП контролюється датчиком ГВП. Конденсаційний котел дозволяє економити до 30% газу в рік.

 

Принципова схема монтажу котельні. Варіант №3

Енергоефективний пакет з котлом Luna Platinum + сонячна система

Газовий конденсаційний котел забезпечує подачу тепла в систему опалення і нагрів бойлера ГВП. В системі опалення є два контури радіаторів і два контури теплої підлоги. Кожен контур управляється погодозалежною автоматикою окремо, по  кімнатним термостатам або тижневим програматором. Температура подачі теплоносія визначається електронікою котла в залежності від зовнішньої температури. Для підігріву ГВП використовується сонячна система і конденсаційний котел. Система опалення дозволяє суттєво економити ресурси.

 

Принципова схема монтажу котельні. Варіант №4

Енергоефективний пакет: тепловий насос + конденсаційний котел + сонячна система

Газовий конденсаційний котел і тепловий насос забезпечують подачу тепла в систему опалення та нагрів бойлера ГВП. Система автоматично визначає доцільність використання теплового  насоса і / або газового котла в залежності від температури зовнішнього повітря. В системі опалення є два контури радіаторів і два контури теплих підлог. Кожен контур управляється погодозалежною автоматикою незалежно від інших по кімнатного термостату або тижневого програматора. Температура подачі теплоносія визначається електронікою котла в залежності від зовнішньої температури. Для підігріву ГВП використовується сонячна система, конденсаційний котел і тепловий насос. Система опалення дозволяє суттєво економити ресурси. Ця система має максимальну енергоефективністю.