В інсталяторів "Формули тепла" сьогодні - семінар. До Чернівців приїхали інженер з продажу компанії "Bosch-термотехніка" Євген Базелюк-Котович та його колега - сервісний інженер Сергій Порціна.

"Основна мета семінару – підвищення рівня теоретичних і практичних навичок інсталяторів. А саме, щодо особливостей монтажу теплових насосів компанії "Bosch", підбору обладнання, застосуванні схем та налаштування теплових насосів", - зазначив Євген Базелюк-Котович.

Про теплові насоси "Bosch" Compress 3000 AWS та Compress 7000i AWS чернівецьким інсталяторам розповідає сервісний інженер "Bosch-термотехніка" Сергій Порціна.

"На семінарі я акцентував увагу на особливостях монтажу та застосуванні теплових насосів "Bosch" для різних завдань, а саме опалення, охолодження та виготовлення гарячої води",- розповідає Сергій Порціна

Євген Базелюк-Котович презентує на семінарі цьогорічні новинки компанії "Bosch" - газовий підлоговий конденсаційний котел Condens 5300i WM та газовий настінний конденсаційний  котел Condens 2300i W.   

Газовий підлоговий конденсаційний котел Condens 5300i WM

Газовий настінний конденсаційний котел Condens 2300i W.   

"У  травні в Україні з’явився газовий настінний конденсаційний котел Condens 2300i W, а у липні з’явиться і газовий пілоговий конденсаційний котел Condens 5300i WM", - повідомив фахівець.

Фахівці компанії "Bosch-термотехніка" кажуть, це вже не перший семінар для чернівецьких майстрів і обіцяють,  що найближчим часом знову завітають у Чернівці, аби презентувати інсталяторам цьогорічні новинки торгової марки "Bosch".