Економте власний час - купуйте в інтернет-магазині "Формула тепла" побутові насосні станції торгової марки "Sprut".

В нашому інтернет-магазині представлені побутові насосні станції "Sprut" серій AUJS, AUJSP, AUMRS Aqua, AUMRS, AUPS 125, AUQB.

Побутові насосні станції серій AUJS, AUJSP, AUMRS, AUQB  призначені для забезпечення безперебійного водопостачання котеджів, дач, господарських об’єктів й інших споживачів чистої води, з колодязів, свердловин, збірних резервуарів, водопроводів й інших джерел. Станції автоматично підтримують необхідний тиск у системі водопостачання, самостійно вмикаючись і вимикаючись у міру того, як споживачі використовують воду. 

Побутові насосні станції серії AUPS 125 призначені для подачі автоматичному режимі води з відкритих  водойм, колодязів, свердловин, накопичувальних ємностей  у системи поливу і водопостачання. Використовуються у системах поливу садів і городів, автоматичного водопостачання для підвищення тиску. Завдяки конструкції робочого колеса можуть перекачувати рідини, у яких присутні повітря чи газ. Конструкція насосної камери і наявність зворотного клапана на вхідному патрубку дозволяють вилучати і виштовхувати повітря з рідини, що перекачується (камера насоса при цьому повинна бути заповнена водою). Побутові насосні станції цієї серії – вдале рішення у тих випадках, коли є обмеження по габаритним розмірам.

Побутові насосні станції серії AUMRS AQUA призначені для забезпечення безперебійного водопостачання котеджів, дач, господарських об’єктів й інших споживачів чистої води з колодязів, свердловин, збірних резервуарів, водопроводів і інших джерел. Станції автоматично підтримують необхідний тиск у системі водопостачання, самостійно вмикаючись і вимикаючись у відповідності до встановлених споживачем налаштувань автоматики.

Якість, надійність, гарантія.

Продукція торгової марки  "Sprut" доступна і в магазині компанії "Формула тепла" за адресою: 

м. Чернівці, вул. Головна 190 А