Компанія «Формула тепла» пропонує дизайнерські радіатори «Betatherm»


Багато хто досі вважає, що опалювальну систему варто ховати за штори або кудись у стіну. Хтось намагається приховати батарею меблями, хтось знаходить нестандартні рішення, які повністю закривають елемент. Але такі дії, по-перше, суттєво знижують тепловіддачу, а по-друге, неактуальні, адже існує альтернатива.

Можна обрати дизайнерські батареї, які стануть родзинкою. Досить дібрати підхожий радіатор, і він ефектно виглядатиме, гармонійно впишеться в заданий інтер’єр і навіть доповнить простір – чи то якась окремо взята кімната, кабінет, чи офіс опен-спейс.

Серед ключових переваг Betatherm варто відзначити:

- Функціональність. Головне завдання – обігрів приміщення. Компанії не доводиться обирати між красою та продуктивністю, і зі своєю функцією агрегати справляються на всі 100 %.

Якість відповідає всім європейським стандартам. Гарантія – 7 років.

- Стильний дизайн. Практично всі моделі радіаторів Betatherm представлено в Україні.

- Універсальність. Дуже важливий момент при виборі. І опалення, і елемент декору. Радіатори прекрасно впишуться в будь-який інтер’єр і доповнять його цікавою ідеєю.

- Легкість монтажу. Дизайн-радіатори легко встановлюються. Для цього не потрібно купувати спеціальні інструменти або залучати майстра. Пристрої відрізняються розмірами й типом підключення.

Широкий асортимент різноманітних моделей на будь-який смак ви знайдете у компанії «Формула тепла».

Заходьте у наш магазин у місті Чернівці, замовляйте продукцію «Betatherm» в інтернет-магазині «Формула тепла», або ж телефонуйте +38 099 711 2928, +38 068 461 1001