У зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, поточні ціни на сайті можуть відрізнятись від актуальних. Перед замовленням уточнюйте актуальність цін у наших менеджерів.

Архів по місяцям: Серпень 2019

  1. Рушникосушки "GORGIEL" - новинка в інтернет-магазині "Формула тепла"

    Рушникосушки "GORGIEL" - новинка в інтернет-магазині "Формула тепла"

    Зазначимо, що серед характеристик рушникосушок  "Gorgiel"   серії АЕ є і якість продукції, і максимальність її функціонування, і естетичний вигляд. До слова, виготовляють рушникосушки Gorgiel  АЕ з 20-и міліметрових у діаметрі труб. Ці труби встановлюють на колектор типу D 40 x 30 мм. Завдяки використанню у виробництві низьковуглецевої сталі у цих приладів висока якість зварних швів і багаторічна стійкість до корозії. А ось щоб досягти твердості покриття та його стійкості до подряпин рушникосушки вкривають епоксидно-поліефірною фарбою.

    Детальніше »
  2. Гідроакумулятори для систем водопостачання "Насоси +" - в інтернет-магазині "Формула тепла"

    Гідроакумулятори для систем водопостачання "Насоси +" - в інтернет-магазині "Формула тепла"

    Окрім розширювальних баків для систем опалення, в інтернет-магазині "Формула тепла" Ви зможете придбати і гідроакумулятори для систем водопостачання торгової марки "Насоси+".

    Детальніше »
  3. Купуйте в інтернет-магазині "Формула тепла" розширювальні баки для опалення ТМ "Sprut"

    Купуйте в інтернет-магазині "Формула тепла" розширювальні баки для опалення ТМ "Sprut"

    Розширювальний бак "Sprut" серії VT використовується для компенсації зміни тиску у системах опалення, шляхом поглинання зайвого об’єму теплоносія, що утворюється при його нагріву.

    Детальніше »
  4. Труби та фітинг: в інтернет-магазині "Формула тепла" доступне обладнання для котелень "Termojet"

    Труби та фітинг: в інтернет-магазині "Формула тепла" доступне обладнання для котелень "Termojet"

    В інтернет-магазині "Формула тепла" Ви зможете придбати обладнання для котелень від компанії "Termojet". Зокрема, у нас Ви знайдете насосні групи, роздільники гідравлічні, розподільчі колектори  "Termojet" потужністю до 40, 72, 105, 175 кВт, розподільчі колектори "Termojet" з гідрострілкою.

    Детальніше »